Saturday, May 28, 2011

gua tak faham

lu orang ade perasan tak? mostly perempuan yg minat bola sumenye fans Mancestah united. name player pon tak kenal, ade tu " eh mane ronaldo? die tak maen ke?? alaa..." Hoih. What the Shit??
.
.
.
.
Gua tak faham.

* Congrats Barca, Messii messiii.. u are monkey hoyeah!!!!

Tuesday, May 3, 2011

Makcik Saodah part 1

hari ni aku cerita sikit pasal makcik saodah. lame dah orang tua ni hidop, panjang betol umur dia. mungkin setiap kali dia datang mana-mana tempat, contohnya pergi pasar nak beli ikan pastu balek rumah masak asam pedas, pergi kedai kopi sembang2 brado sambil main dam haji, pergi sportplanet senawang maen futsal ngan kawan kawan  dia, pergi rumah Hagemaru maen dota, pergi big bundle ngan si Barney, pergi minom cendol seringgit kat kedai pak man soto, mesti ade orang bercerita atau mengumpat pasal makcik Saodah, bila makcik Saodah sampai je kan, "eh, dah sampai dah orang tua ni, panjang umur die. kihkih..'', lepas tu ade plak malaun lain menyampuk, '' makcik saodah hoi...lame tak nampak? makin lentik plak saye tengok.hahaha!''. sah nak kene lempang malaun tu. bangang tak bertempat, umur makcik saodah dah nak dekat 80 lentik ape? Haaa..aku rase sebab tu  la umur makcik saodah ni panjang, sihat walafiat sampai le sekarang ni. 


makcik saodah ni tinggal kat Sapporo(http://www.google.com.my/search?aq=f&sourceid=chrome&ie=UTF-8&q=sapporo). lame dah sejak die kawen dengan cikgu karim dulu. makcik saodah ni pandai buat karipap. sedap karipap makcik saodah. paling sedap karipap inti sardin. dulu sebelum aku dapat melanjutkan pelajaran ke menara gading, selalu jgk aku tolong makcik saodah lipat karipap. dari pukul 8 sampai pukul 10 malam. sambil sambil tengok berita kat tv3. selalunye aku bukak berita tv3 tak sampai 5 minit pastu aku tukau channel lain. bosan, cerita politik kotor je manjang. eskay martin main sumpah2 lah, kantoi video lah ape lancau lagi lah.kol 8 lebeh baru aku bukak tv3 balek, tu pon sebab nak tgk berita sukan. makcik saodah dah lame perhati, tapi die wat senyap je. ok sambung cerita karipap, selalu paling koman pon adela 100 biji karipap aku berjaya lipat. makcik saodah bagi aku upah lima posen untuk sebiji karipap. kalau hari malam selalunye aku tak ke mane pon selain tolong makcik saodah lipat karipap. kalau makcik saodah kate malam tu offday, aku lepak rumah je urut kaki ayah sambil tengok berita -.-'' haih.


p/s: berita sekarang dah takde cerite lain ke nak sembang???
makcik saodah pesan jangan mandi lepas makan nanti perot buncit.



Sunday, May 1, 2011

Terfaktab: Hal Cemburu Pulak Dah!

Terfaktab: Hal Cemburu Pulak Dah!: "Gambar hiasan. 'Hai awekku. Aku ada di sini.' Gua pernah jumpa/dengar/kenal dengan lelaki yang kuat cemburu nya dengan makwe dia. Cembur..."

8 cerita si KETAM

  1. balek rumah lambat dan teros cari katil. tido
  2. dapat beli baju bundle yang serius cool.
  3. dapat baring atas perot kawan. HAHA
  4. mandi yang serius shit lama. hilang segala kerisauan.
  5. jumpe orang yang serius LOL lawak. HAHAHA!!
  6. puas hati lepas makan.
  7. hari rase sempurna dapat minom nes tarek gelas besar.
  8. realizing everything is going to be okay :)

* saya si ketam, kuat menggelabah :)HAHA

you are the winner, don't think you are such a loser.

Life's too awesome to waste your time thinking about someone who doesn't treat you right.


*you know my name, not my story. there is more to me then you will ever know*